Piec do pizzy i chleba kopułowy bez izolacji TUNELOWY
3 140,00zł – 4 270,00zł
Poprzednia najniższa cena: 3 140,00zł.
SKU:
PIEC TUNELOWY GOTOWY
BEZ IZOLACJI
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wersja – bez izolacji
Ilość kopuł: 3, 4, 5, 6 (do wyboru)
Front pieca: (do wyboru)
❎ półokrągły/ łuk,
❎ prostokątny.
Otwór: (do wyboru)
❎ w kopule z wkładką fi 15, dla możliwości zamontowania rur,
❎ w ścianie tylnej z wkładką fi 15, dla możliwości zamontowania rur.
Przekonanie o tym, że to, co naturalne, jest człowiekowi najbliższe, a przy okazji najsmaczniejsze, rozbrzmiewa coraz silniejszym głosem. Chcąc sprostać oczekiwaniom naszych Klientów oferujemy piece chlebowe i piece do pizzy opalane drewnem pod nazwą PIEC TUNELOWY.
Front (kształt) | półokrągły/ łuk, prostokątny |
---|---|
Ilość kopuł | 3, 4, 5, 6 |
Otwór kominowy | W kopułach (u góry), W tylniej ścianie (z tyłu) |
PIEC TUNELOWY GOTOWY
BEZ IZOLACJI
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gwarantujemy, że potrawy i produkty, które szef kuchni wyjmie z naszego pieca zaspokoją podniebienia nawet najbardziej wybrednych wielbicieli pysznego jedzenia.
Piece chlebowe i piece do pizzy opalane drewnem, mogą być wykorzystane w branży gastronomicznej, pizzerii, restauracji, ale także przez indywidualnych klientów w domu i ogrodzie. Piec znajdzie zastosowanie w każdym gospodarstwie domowym jako niezastąpiony pomocnik w przygotowaniu doskonałych ciast, wykwintnych dań mięsnych, ryb, aromatycznych warzyw i pizzy.
✅Dostępny w wersjach z 3, 4, 5, 6 kopułami.✅
☑️ 3 kopułowy:
☑️wielkość wewnętrzna 60 x 67 cm,
☑️ zewnętrznie 110 x 110 cm.
☑️ 4 kopułowy:
☑️ wielkość wewnętrzna 60 x 85 cm,
☑️ zewnętrznie 120 x 120 cm.
☑️ 5 kopułowy:
☑️wielkość wewnętrzna 60 x 113 cm,
☑️ zewnętrznie 120 x 140 cm.
☑️ 6 kopułowy:
☑️wielkość wewnętrzna 60 x 136 cm,
☑️ zewnętrznie 120 x 160 cm.
Cechy wszystkich piecy:
✅ duże stalowe drzwiczki 60 cm szerokość,
33 cm wysokość (w najwyższym miejscu – na środku),
22 cm (w najniższym miejscu).
✅ na betonowej podstawie, która pozwala na swobodny transport pieca,
✅ wykonany całkowicie z szamotu,
✅ opalany drewnem, które nadaje swoim wypiekom niepowtarzalny zapach i smak,
✅ materiały używane do produkcji pieca wykonywane są z najlepszych obecnie na rynku materiałów ogniotrwałych i izolacyjnych dających pewność nienagannej i długoletniej pracy.
Uwaga: każdy piec szamotowy musi być zadaszony i osłonięty od wilgoci. Prosimy zadbać o zachowanie warunków przeciw pożarniczych.
!!!!!!!!Możesz dodatkowo kupić !!!!!!!!!!
(dostępne na innych naszych aukcjach)
Akcesoria do pieca:
☑️ szyber + kolanko + 1m rury + daszek
☑️ 1m rury + szyber + daszek
UWAGA! Piece bez izolacji nie mają wmontowanych drzwiczek!
Ważne informacje: Szamot jest materiałem, który bardzo dobrze kumuluje i oddaje ciepło. Należy jednak do materiałów delikatnych i kruchych. Piec po zbudowaniu, izolowaniu i ociepleniu powinien stać co najmniej 5 tygodni w celu naturalnego odparowania wilgoci. Po tym terminie należy piec dopalać .W niesprzyjających warunkach atmosferycznych ( późna jesień, zima) piec powinien być zadaszony i osłonięty od wilgoci, aby zapobiec możliwości powstania uszkodzeń spowodowanych np. mrozem. Każdy piec powinien posiadać wyciąg kominowy składający się z szybra, oraz co najmniej metra rury kominowej.